Barnträning… (Uppdatering 23.11)

Uppdatering 23.11: Som de flesta säkert känner till har de skärpta lokala råden för Uppsala förlängts fram till den 13.12. Det innebär inget annat än att vi fortsätter enligt rutinerna nedan. Vi återkommer så fort vi får höra något nytt. /Styrelsen

Styrelsen har beslutat att återuppta barn- och ungdomsträningen från och med måndagen den 2 november. Däremot måste all vuxenträning skötas enskilt tills dess att direktiven från FoHM ändras. Beslutet har tagits i samråd med Svenska Karateförbundet, vars nationella riktlinjer bygger på FoHM. För att detta ska fungera är det mycket viktigt att följande regler respekteras:

  • Alla tvättar händerna med handsprit före träningen och innan man träder in i dojon. Handsprit finns som tidigare i omklädningsrummen.
  • Alla måste iaktta ett avstånd på ca två meter från varandra. Instruktörerna kommer att anpassa träningen efter detta.
  • Vi kan inte tillåta publik, t.ex. medföljande förälder eller annan. Antalet närvarande i dojon måste hållas till ett minimum.
  • Vid minsta symptom (feber, hosta, förkylning, etc.) stannar man hemma.
  • Även i de fall någon i familjen eller annan närstående är/blir sjuk ska man inte komma till träningen. Denna sista regel är ny och därför särskilt viktig att tänka på.

Frågor ställs som tidigare till sensei@uskk.net

Barn- ungdomsträningen fortsätter naturligtvis enligt schema som tidigare. Välkomna tillbaka!

Styrelsen